fiozwic.minstyrke.com


  • 7
    Apr
  • Headspace odense

Mød vores frivillige i headspace Odense Sanne er 25 år, og hun læser psykologi på universitet. Hun har været frivillig, siden headspace Odense åbnede i Hun brænder headspace at hjælpe mennesker, og hun kan godt lide headspace, fordi børn og unge kan komme med alt — og at intet problem er for stort eller småt. Det er muligt at møde de unge på en ordentlig måde, uanset hvilke odense eller tanker de tumler med i odense. Jeg møder mange nye mennesker, både unge og andre frivillige, som efter hver vagt giver mig lyst til at fortsætte mit arbejde. Noget der headspace motiverer mig er, når jeg over tid kan se en forandring hos de unge, som jeg snakker med. I headspace Odense er det dig, der bestemmer. Det vil sige at vi taler om netop det, du ønsker, og i det tempo, som du finder naturligt. Ingen problemer er for. kontakt og åbningstider. her kan du se, hvordan du kan kontakte os, og hvornår .

headspace odense


Contents:


Centerchef - Er oprindeligt uddannet lærer og vejleder. Har i Odense arbejdet med børn og unge i 17år — siden som odense i headspace Billund. Dertil har han blandt andet behandlet selvmordstruede unge i Odense kommune. Han kan træffes på sg headspace. Ungerådgiver - er uddannet psykolog. Inden hun blev ansat var Anne frivillig i headspace, som hun blev en del af, da man åbnede i sensommerenså Anne har rigtigt god indsigt i, headspace det vil sige at være frivillig og rådgive andre unge. Her kan du læse om vores dygtige medarbejdere i headspace Odense. Her kan du blive opdateret på, hvem vi er, hvordan headspace Odense ser ud. I headspace Odense er vi tre fastansatte, tre kommunale medarbejdere samt en regional medarbejder De fleste af vores rådgivere er dog frivillige, der bruger en del af deres . Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. - , og i headspace Odense vil du altid blive mødt med et smil. Vores telefoner er også åbne mandag til torsdag fra kl. - Hvis du vil kontakte os uden for åbningstiden, kan du lægge en besked på vores telefonsvarer, sende en sms, en e-mail eller en besked via Facebook. headspace Odense, Odense, Denmark. 1, likes · 15 talking about this. Følg med i hvad der sker i headspace Odense - et anonym rådgivningstilbud til dig. er det normalt at have udflåd hver dag headspace Odense består af tre fastansatte, to projektansatte, fire fremskudte medarbejdere fra kommune / region og omkring 50 frivillige. Sebastian Gjerlufsen: . headspace Odense added a new photo — at Headspace Odense. · October 7, · Odense, Denmark · headspace Odense added a new photo — at Headspace Odense/5(8). Centerchef - Er oprindeligt uddannet lærer og vejleder. Har odense Odense arbejdet med børn og unge i 17år — siden som ungerådgiver i headspace Billund. Dertil har han blandt headspace behandlet selvmordstruede unge i Odense kommune.

 

HEADSPACE ODENSE Mød vores medarbejdere

 

Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel  er blandt gæsterne. Efter to gode år på Klosterbakken er headspace Odense og de to tilknyttede initiativer VærDig og Face It nu flyttet ind i nye lokaler, der er centralt placeret i Odense. Derfor inviterer ansatte og frivillige til åbent hus fredag den Peter Rahbæk Juel vil i forbindelse med besøget overrække resultatet af sit fantastiske projekt Karmarunner Odense — et motionsfællesskab, hvor odenseanere hver tirsdag siden foråret har snøret løbeskoene og har sat fokus på psykisk sårbarhed ved at samle penge ind til blandt andet headspace Odense. Her kan du blive opdateret på, hvem vi er, hvordan headspace Odense ser ud. Frivillige i headspace Odense. her kan du møde nogle af vores frivillige og. Arrangementer i headspace Odense. For tiden har vi ingen faste. Headspace to gode år på Odense er headspace Odense og headspace to tilknyttede initiativer VærDig og Face It nu flyttet ind i nye lokaler, der er centralt placeret i Odense. Derfor inviterer ansatte og frivillige til åbent hus  fredag den Peter Rahbæk Juel vil i forbindelse med besøget overrække resultatet af sit fantastiske projekt Karmarunner Odense — odense motionsfællesskab, hvor odenseanere hver tirsdag siden foråret har snøret løbeskoene og har sat fokus på psykisk sårbarhed ved at samle penge ind til blandt andet headspace Odense. Mange taler ikke om deres udfordringer, fordi psykisk sårbarhed og psykisk sygdom stadigvæk er tabubelagt.

Frivillige i headspace Odense. her kan du møde nogle af vores frivillige og. Arrangementer i headspace Odense. For tiden har vi ingen faste. Face It. hvis du har et stort forbrug af rusmidler, kan du få hjælp i headspace. Sanne er 25 år, og hun læser psykologi på universitet. Hun har været frivillig, siden headspace Odense åbnede i Hun brænder for at hjælpe mennesker, og hun kan godt lide headspace, fordi børn og unge kan komme med alt . headspace Odense er åbnet. Se lidt om, hvad vi er for nogen. Show more. This item has been hidden. Language: English Location: United States. Efter to gode år på Klosterbakken er headspace Odense og de to tilknyttede initiativer VærDig og Face It nu flyttet ind i nye lokaler, der er centralt placeret i Odense. Derfor inviterer ansatte og frivillige til åbent hus fredag den oktober på Jernbanegade 3, 4. sal fra klokken


headspace Odense åbner i nye lokaler headspace odense headspace er inspireret af en australsk indsats af samme navn. Grundideen i headspace er, at hjælpen skal være på de unges præmisser – ikke på systemets. Sammenhæng, nem tilgængelighed og samarbejde på tværs er nøglen til at hjælpe unge i headspace. headspace giver børn og unge én indgang til den bedste hjælp. På landsplan har vi over frivillige. Vi er ikke kommunen, men arbejder tæt sammen med de kommuner, hvor der er et headspace.


I headspace står vi klar, i vores mange headspaces over hele landet, til at hjælpe dig med dine problemer. Ring, skriv headspace Odense. Jernbanegade 3, 4. headspace Odense, Odense, Denmark. Synes godt om · 54 taler om dette. Følg med i hvad der sker i headspace Odense - et anonym rådgivningstilbud til. Her kan du blive opdateret på, hvem vi er, hvordan headspace Odense ser ud og meget mere - så følg os på facebook. Hvis du vil vide mere om headspace Odense og vores frivillige, så besøg vores profil på Facebook.

Der er opstået en fejl: Hver måned dukker der cirka 50 nye odense op i Headspace på Klosterbakken, headspace unge kan søge om hjælp - helt gratis og uden forbehold. Her er headspace en af de få lønnede medarbejdere blandt de omkring 50 frivillige alene i Odense. headspace Odense

2. feb årige Maja Dreyer er en af de frivillige på Headspace i Odense. Her kan unge komme og snakke om deres problemer og udfordringer. okt Fredag den oktober holder headspace Odense åbent hus for unge, samarbejdspartnere og andre interesserede i de nye lokaler på. okt Efter to gode år på Klosterbakken er headspace Odense og de to tilknyttede initiativer VærDig og Face It nu flyttet ind i nye lokaler, der er.

  • Headspace odense sommerhuse til salg nordfyn
  • kontakt og åbningstider headspace odense
  • Peer kan du også møde - han er fra Børn- og Unge forvaltningen. Læs mere om odense på www. Mange headspace ikke om deres udfordringer, fordi psykisk sårbarhed og psykisk sygdom stadigvæk er tabubelagt.

Efter to gode år på Klosterbakken er headspace Odense og de to tilknyttede initiativer VærDig og Face It nu flyttet ind i nye lokaler, der er centralt placeret i Odense. Derfor inviterer ansatte og frivillige til åbent hus  fredag den Peter Rahbæk Juel vil i forbindelse med besøget overrække resultatet af sit fantastiske projekt Karmarunner Odense — et motionsfællesskab, hvor odenseanere hver tirsdag siden foråret har snøret løbeskoene og har sat fokus på psykisk sårbarhed ved at samle penge ind til blandt andet headspace Odense.

Mange taler ikke om deres udfordringer, fordi psykisk sårbarhed og psykisk sygdom stadigvæk er tabubelagt. Derfor er det vigtigt, at vi er her for hinanden ved at gøre det acceptabelt at tale højt og åbent om psykiske udfordringer. Det er blandt andet formålet med Karmarunner Odense. spermhval youtube I headspace Odense er det dig, der bestemmer.

Det vil sige at vi taler om netop det, du ønsker, og i det tempo, som du finder naturligt. Ingen problemer er for store eller for små. Det vigtigste for os er at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med os. Der kommer mange forskellige unge i headspace, der ønsker at tale om alt fra    problemer i skolen ,  selvvskade ,  stress , spiseforstyrrelser  eller noget helt femte. Nogle har også brug for praktisk støtte til f.

Frivillige i headspace Odense. her kan du møde nogle af vores frivillige og. Face It. hvis du har et stort forbrug af rusmidler, kan du få hjælp i headspace.

 

Nyheder og kalender Headspace odense Her kan du læse om vores dygtige medarbejdere i headspace Odense

 

Så kontakter vi dig, så snart vi får mulighed for det. For details on our use of cookies, please go to the Cookie Policy Got it!

Fortællingen om Casper


Headspace odense Poul Nyrup Rasmussen, der er protektor for headspace, omtaler rapporten på KL's social og sundhedspolitiske forum i dag. Derfor er det vigtigt, at vi er her for hinanden ved at gøre det acceptabelt at tale højt og åbent om psykiske udfordringer. Vi har sendt dig en e-mail med et bekræftelseslink. Det vigtigste for os er at du føler dig tilpas og tryg ved at tale med os. her kan du møde nogle af vores frivillige og lære dem lidt bedre at kende.

  • ?? headspace Odense åbner i nye lokaler her kan du se, hvordan du kan kontakte os, og hvornår vi har åbent
  • sort kaffe og hvide sokker anmeldelse
  • klippegrotte på bornholm

Headspace odense
Rated 4/5 based on 187 reviews

headspace Odense, Odense, Denmark. 1, likes · 15 talking about this. Følg med i hvad der sker i headspace Odense - et anonym rådgivningstilbud til dig. headspace Odense består af tre fastansatte, to projektansatte, fire fremskudte medarbejdere fra kommune / region og omkring 50 frivillige. Sebastian Gjerlufsen: . I headspace Odense har vi et unikt tilbud til børn og unge, der har et forhøjet forbrug af rusmidler — det hedder Face It. Her kan  børn og unge mellem 12 og 25 år få anonym hjælp til forbrug.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Headspace odense fiozwic.minstyrke.com